احتمال آب شدن یخچال های طبیعی آلپ تا سال ۲۱۰۰

احتمال آب شدن یخچال های طبیعی آلپ تا سال ۲۱۰۰ گل بخر: نتایج یك تحقیق نشان داده است تا سال ۲۱۰۰ میلادی حدود دو سوم از حجم یخچال های طبیعیِ آلپ آب می شوند.


به گزارش گل بخر به نقل از ایسنا، در این بررسی آمده است: تا اختتام این قرن افزایش دمای ناشی از تغییرات اقلیمی سبب خواهد شد حدود دو سوم از یخچال های طبیعی در رشته كوه های آلپ ذوب شوند.
بررسی ها نشان داده است گرمای جهانی در كنار انتشار گازهای گلخانه ای كه در گذشته رخ داده سبب خواهند شد تا سال ۲۰۵۰ نیمی از یخ های موجود در این رشته كوه از بین برود. همین طور حتی درصورتیكه میزان انتشار آلاینده كربن به صفر كاهش پیدا كند، تا سال ۲۱۰۰ دو سوم از پهنه های یخ ذوب می شوند.
بگفته كارشناسان مطالعات جوی از بین رفتن یخچال های طبیعی بطور چشم گیر بر میزان دسترسی به آب در بخش كشاورزی و برق آبی به خصوص به هنگام خشكسالی اثر گذاشته و طبیعت و گردشگری را تحت تاثیر قرار می دهد.
محققان سوئیسی اظهار داشتند: یخچال های طبیعی در بخش اروپایی رشته كوه آلپ و تحولات اخیری كه در آنها اتفاق افتاده نشانه تغییرات پیوسته در وضعیت آب و هوایی است.
به گزارش روزنامه گاردین، همین طور بگفته محققان یخچال های طبیعی در رشته كوه های هیمالیا و هندوكش كه در ارتفاع بالاتر و سردتر قرار دارند درصورتیكه میزان انتشار جهانی آلاینده كربن كاهش پیدا نكند تا سال ۲۱۰۰ دو سوم از حجم یخ های خودرا از دست خواهند داد.



1398/01/21
14:49:39
5.0 /5
4618
تگهای خبر: آلاینده , خشكسالی , طبیعت , گرما
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳

گل بخر

سفارش گل و گیاه

golbekhar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل بخر محفوظ است