پسماندهایی كه تشعشع دارند

پسماندهایی كه تشعشع دارند گل بخر: مدیر برنامه بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت با اشاره به پسماندهای دارای تشعشع تصریح كرد: بعضی از پسماندهای بازمانده می توانند در كنار تمامی مواد مخرب خود دارای تشعشعاتی باشند كه مخرب بودن آنها را صد چندان می كند.


به گزارش گل بخر به نقل از ایسنا، علی گورانی - مدیر برنامه بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت - اظهار نمود: بعضی از پسماندهای بازمانده می توانند در كنار تمامی مواد مخرب خود دارای تشعشعاتی باشند كه مخرب بودن آن ها را صد چندان می كند.

وی در یك برنامه رادیویی با مبحث پسماندهای الكترونیك با اشاره به اینكه مبحث پسماند یكی از سودآورترین صنایع دنیا به شمار می آید، اظهار داشت: در حالت كلی طبیعت دارای یك چرخه منحصر به خود است. اگر این چرخه در حوزه پسماند توسط انسان نادیده گرفته شود، منابع كره زمین در زمانی هرچند كوتاه مورد تخریب و نابودی قرار می گیرند. نبود توجه دقیق به مبحث بازیافت و پسماند در دنیا به این مفهوم است كه انسان خودش را در فاضلابی كه به وجود آورده، نابود می كند.

1397/03/03
20:30:12
5.0 /5
5002
تگهای خبر: بهداشت , بو
این مطلب گل بخر را تایید می کنین؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران گل بخر در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
گل بخر - فروش آنلاین گل و گیاه
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

گل بخر

سفارش گل و گیاه
گل بخر: پلی بین شما و زیبایی گل ها با سفارش گل آنلاین

golbekhar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل بخر محفوظ است