به گزارش گل بخر به نقل از خبر آنلاین، سامانه اول از بعدازظهر چهارشنبه تا پنجشنبه در نیمه غربی و جنوبی استان تهران فعال خواهد بود و در این زمان وزش باد شدید، گاهی همراه با گردوخاک پیش بینی می شود.
تسنیم در خبری نوشت: اثرات این مخاطره شامل سقوط اجسام از ارتفاع، خسارت به سازه های موقت مانند داربست ها و تابلوهای تبلیغاتی، شکستن درختان، لطمه به پوشش گلخانه ها و کاهش کیفیت هوا است. همین طور در ارتفاعات شمالی استان احتمال رگبار و رعدوبرق نیز وجود دارد.
توصیه شده شهروندان تهرانی از عبور و توقف در کنار درختان و سازه های ناتمام اجتناب کنند، پوشش گلخانه ها را مستحکم سازند و در طبیعت گردی و کوهنوردی احتیاط بیشتری به خرج دهند.
همچنین سامانه دوم از بعدازظهر چهارشنبه تا پنجشنبه سبب بارندگی باران، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید در دامنه ها و ارتفاعات خصوصاً نواحی شرقی استان تهران خواهد شد. نتایج این سامانه شامل لغزندگی معابر، اختلال در حمل و نقل کوهستانی، بالا آمدن آب رودخانه ها، وقوع صاعقه، احتمال بارندگی تگرگ و سقوط سنگ در محورهای کوهستانی است. در این زمان کاهش دما بین ۳ تا ۵ درجه سانتی گراد در نیمه شمالی استان و یخبندان موقت در ارتفاعات دور از انتظار نیست.
اداره کل هواشناسی استان تهران به شهروندان سفارش کرده از سفرهای غیرضروری در مسیرهای کوهستانی اجتناب کنند، از اتراق در حاشیه رودخانه ها بپرهیزند، کانال ها و آب روها را پاک سازی کنند و نسبت به صیانت از محصولات و تجهیزات کشاورزی اقدام نمایند. همین طور سازمانهای دولتی و راهداری ها باید تمهیدات موردنیاز برای مواجهه با خسارات احتمالی را بیندیشند.
بطور خلاصه، به گزارش گل بخر به نقل از خبر آنلاین، سامانه اول از بعدازظهر چهارشنبه تا پنجشنبه در نیمه غربی و جنوبی استان تهران فعال خواهد بود و در این زمان وزش باد شدید، گاهی همراه با گردوخاک پیش بینی می شود. سفارش شده شهروندان تهرانی از عبور و توقف در کنار درختان و سازه های ناتمام خودداری کنند، پوشش گلخانه ها را مستحکم سازند و در طبیعت گردی و کوهنوردی احتیاط بیشتری به خرج دهند.
منبع: golbekhar.ir