پیشبینی وضعیت هوا طی چند روز آینده

پیشبینی وضعیت هوا طی چند روز آینده به گزارش گل بخر، ایسنا نوشت: رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران و رعد و برق در بعضی استان ها، افزایش نسبی دما در نوار غربی کشور و کاهش نسبی دما در بعضی نقاط ایران اطلاع داد.



صادق ضیاییان در رابطه با شرایط جوی کشور اظهار نمود: یکشنبه(۲۶ شهریور) در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و مناطقی از استانهای گیلان و مازندران افزایش ابر، بارش باران، گاهی رعد و برق و وزش باد پیشبینی می شود. پس از ظهر امروز در ارتفاعات جنوب کرمان و شمال و شرق هرمزگان رگبار پراکنده انتظار می رود.

وی اضافه کرد: دوشنبه(۲۷ شهریور) با تقویت جریانات شمالی روی دریای خزر در مناطقی از شمال غرب، سواحل شمالی و ارتفاعات البرز مرکزی بارش باران، گاهی رعد و برق و وزش باد همراه با کاهش نسبی دما رخ می دهد. در این روز بارندگی در غرب گیلان شدید می شود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا سه شنبه (۲۸ شهریور) گستره بارش تنها در شرق اردبیل، گیلان و مازندران خواهد بود. چهارشنبه (۲۹ شهریور) هم در این مناطق بارش خفیف و پراکنده رخ می دهد و در نوار غربی کشور جوی آرام و پایدار همراه با روند افزایش نسبی دما حاکم می شود.

وی اضافه کرد: از پس از ظهر دوشنبه تا روز چهارشنبه (۲۷ تا ۲۹ شهریور) وزش باد در دامنه های جنوبی البرز واقع در تهران و سمنان و در نوار شرقی افزایش خواهد یافت و سبب کاهش نسبی دما و خیزش گردوخاک می شود.

رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اظهار داشت: پنجشنبه(۳۰ شهریور) در غالب مناطق کشور جوی آرام و پایدار همراه با روند افزایش نسبی دما مستقر می شود.

ضیاییان در ادامه اظهار داشت: امروز در جنوب غرب کشور و در پنج روز آینده در شرق کشور وزش باد شدید و گاهی گردوخاک پیشبینی می شود.

وی اضافه کرد: امروز خلیج فارس و دوشنبه و سه شنبه دریای خزر مواج خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در رابطه با وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده هم اظهار نمود: آسمان تهران دوشنبه (۲۷ شهریور) صاف تا کمی ابری و گاهی وزش باد و اواخر وقت افزایش باد با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد و روز سه شنبه ( ۲۸ شهریور) صاف و گاهی وزش باد و شب افزایش باد با حداقل دمای ۱۸ و حداکثر دمای ۲۸ درجه سانتیگراد پیشبینی می شود.

ضیائیان در انتها اظهار داشت: طی امروز و فردا ( ۲۶ و ۲۷ شهریور ) اهواز با دمای ۴۳ درجه سانتیگراد گرم ترین و شهرکرد با دمای ۵ درجه سانتیگراد خنک ترین مراکز استان کشور هستند.

۲۳۳۲۳۶



منبع:

1402/06/29
08:46:42
5.0 /5
442
تگهای خبر: آسمان , باد , باران , بارندگی
این مطلب گل بخر را تایید می کنین؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران گل بخر در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
گل بخر - فروش آنلاین گل و گیاه
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

گل بخر

سفارش گل و گیاه
گل بخر: پلی بین شما و زیبایی گل ها با سفارش گل آنلاین

golbekhar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل بخر محفوظ است