ورود سامانه بارشی از غرب کشور

ورود سامانه بارشی از غرب کشور به گزارش گل بخر ایسنا نوشت: رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی به غرب کشور و بارش باران در نقاط مختلف کشور اطلاع داد.



صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور طی امروز (۱۵ اسفندماه) اظهار نمود: برپایه تحلیل آخرین نقشه های پیش یابی هواشناسی بعداز ظهر امروز(۱۵ اسفندماه) سامانه بارشی از غرب وارد کشور می شود و در استانهای کردستان، کرمانشاه، لرستان، مرکزی، همدان، ایلام، جنوب آذربایجان غربی، جنوب زنجان، چهارمحال و بختیاری، شمال خوزستان، غرب اصفهان، دامنه های شمالی و جنوبی البرز مرکزی و سواحل دریای خزر سبب بارش برف و باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقت می شود.
وی ادامه داد: بارندگی ها طی روز دوشنبه(۱۶ اسفندماه) به جز سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و هرمزگان در سایر مناطق کشور ادامه خواهد داشت. که این بارندگی در استانهای کرمان، هرمزگان، خراسان جنوبی، جنوب فارس و بوشهر به صورت پراکنده پیشبینی می شود.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا افزود: این سامانه بارشی سه شنبه(۱۷ اسفندماه) در شمال شرق فعال خواهد بود سپس از کشور خارج می شود و روزچهارشنبه(۱۸اسفندماه) با ورود سامانه بارشی جدید از شمال غرب به کشور، باردیگر در غرب و شمال غرب کشور بارش رخ خواهد داد و پنجشنبه(۱۹ اسفندماه) بارش در مناطقی از زاگرس مرکزی، شمال غرب سواحل دریای خزر و شمال شرق ادامه دارد.
به قول ضیاییان، امروز(۱۵ اسفندماه) در نوار مرکزی و طی دو روز آینده در استانهای خوزستان، ایلام، بوشهر، فارس، یزد، کرمان و سه شنبه(۱۷ اسفندماه) در شرق و جنوب شرق کشور وزش باد شدید گاهی همراه با خیزش گردوخاک پیشبینی می شود. امروز (۱۵ اسفندماه)دریای خزر و دوشنبه (۱۶ اسفندماه)خلیج فارس مواج هستند.
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده هم اظهار نمود: آسمان تهران فردا (۱۶ اسفندماه) ابری، در بعدازظهر بارش باران و وزش باد با احتمال رعد و برق با حداقل دمای ۸ و حداکثر دمای ۱۱ و برای روز سه شنبه (۱۷ اسفندماه) قسمتی ابری و وزش باد و گاهی وزش باد شدید با حداقل دمای ۶و حداکثر دمای ۱۲ درجه سانتیگراد پیشبینی می شود.
ضیائیان در انتها اظهار داشت: طی امروز و فردا (۱۵ و ۱۶ اسفند ماه) بندرعباس با دمای ۲۸ و ۲۷ درجه سانتیگراد گرم ترین و زنجان و ارومیه با دمای ۳- و۲- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.


بیشتر بخوانید: جزئیات فعالیت سامانه بارشی جدید در آسمان ایران سامانه جدید بارشی از فردا وارد کشور می شود


۴۷۲۳۱


منبع:

1400/12/17
10:55:11
5.0 /5
730
تگهای خبر: آسمان , باد , باران , بارندگی
این مطلب گل بخر را تایید می کنین؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات کاربران گل بخر در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
گل بخر - فروش آنلاین گل و گیاه
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

گل بخر

سفارش گل و گیاه
گل بخر: پلی بین شما و زیبایی گل ها با سفارش گل آنلاین

golbekhar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل بخر محفوظ است