سرمایه گذاری ۴۷ میلیاردی معادن در محیط زیست
به گزارش گل بخر آخرین بررسی های آماری از سرمایه گذاری حدود ۴۷ میلیارد تومانی معادن در بخش محیط زیست حكایت دارد كه بیشترین سهم مربوط به معادن استخراج سنگ آهن است.
به گزارش گل بخر به نقل از ایسنا، گزارش مركز آمار از نتایج آمارگیری از اطلاعات محیط زیستی معادن در حال بهره برداری كشور در سال ۱۳۹۶ نشان داده است كه در مجموع حدود ۴۷ میلیارد تومان در بخش محیط زیست معادن در حال بهره برداری كشور، سرمایه گذاری شده است كه معادن استخراج سنگ آهن با حدود ۳۲ میلیارد تومان بیشترین سرمایه گذاری را در بخش محیط زیست انجام داده است و معادن استخراج سنگ مس و استخراج سنگ سرب و روی با ۴.۷ میلیارد و ۳.۴ میلیارد تومان سرمایه گذاری در رتبه های بعدی قرار دارند.
بنابر این گزارش از میان معادن دارای فاضلاب، معادن استخراج شن و ماسه، سنگ تزئیی و سنگ آهك به ترتیب با ۵۷۶، ۳۶۱ و ۲۷۶، بیش ترین معادن دارای فاضلاب هستند.
همچنین توزیع استانی معادن، نشان داده است كه استان های اصفهان، فارس و كرمان به ترتیب با ۱۶۸، ۱۵۷ و ۱۴۰ معدن، بیش ترین تعداد معادن دارای فاضلاب را داشته اند.
از سوی دیگر مقدار كل فاضلاب تولید شده در معادن دارای فاضلاب كشور، ۳۷۰۵۱ هزار متر مكعب است.
از ۱۴۵۰ معدن دارای فاضلاب، ۸۵۰ معدن دارای سیستم تصفیه فاضلاب بودهاند. از این تعداد، ۷۲۱ معدن از تصفیه فیزیكی، ۳۴ معدن از تصفیه شیمیایی و ۹۴ معدن هم از روش بیولوژیكی (زیستی) بهره برده اند.
محل دفع فاضلاب ۷۳۹ معدن در زمین های غیركشاورزی، ۲۸۲ معدن در چاه، ۱۶۷ معدن در رودخانه، ۱۲۰ معدن در زمین های كشاورزی، ۲۲ معدن در شبكه فاضلاب، ۱۱ معدن در دریاچه/تالاب و ۱۶۲ معدن در سایر محل ها است.
۳۷۴۲ معدن دارای باطله (۶۹، ۹ درصد) بودهاند كه از این تعداد ۳۰۱ معدن از مخزن سد باطله، ۳۲۳۰ معدن از مخزن دپوی باطله و ۲۱۱ معدن از سایر روش ها برای دفع مواد باطله معدن بهره برده اند.
از ۵۳۵۳ معدن، ۷۸۹ معدن (۱۴، ۷درصد) در بخش محیط زیست، سرمایه گذاری داشته اند. بررسی معادن بر مبنای نوع فعالیت نشان می دهد، گروههای استخراج سنگ آهك، استخراج شن و ماسه و سنگ لاشه به ترتیب با ۱۹۰، ۱۷۰ و ۱۳۶ معدن، بیش ترین تعداد معادن دارای سرمایه گذاری در بخش محیط زیست را داشته اند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب