گرمایش جهانی و پیشبینی مرگ یک میلیارد نفر در قرن آینده

گرمایش جهانی و پیشبینی مرگ یک میلیارد نفر در قرن آینده به گزارش گل بخر، ایسنا نوشت: جاشوا پیرس از دانشگاه غربی انتاریو کانادا می گوید که اگر گرمایش جهانی تا سال ۲۱۰۰ به ۲ درجه سانتی گراد برسد یا از آن فراتر رود، شاید انسان های ثروتمندتر مسئول مرگ حدود یک میلیارد انسان اغلب فقیرتر در قرن آینده شوند.



صنعت نفت و گاز که شامل خیلی از سودآورترین و قدرتمندترین مشاغل در جهان است، به صورت مستقیم و غیرمستقیم مسئول بیشتر از ۴۰ درصد انتشار کربن است که بر زندگی میلیاردها نفر تاثیر می گذارد و خیلی از آنان در دورافتاده ترین و کم منابع ترین جوامع جهان زندگی می کنند.

تحقیق جدید سیاست های انرژی تهاجمی را پیشنهاد می دهد که کاهش فوری و اساسی انتشار کربن را ممکن می سازد و افزایش سطح اقدامات دولت، شرکت ها و شهروندان را برای تسریع کربن زدایی اقتصاد جهانی با هدف به حداقل رساندن تعداد مرگ ومیرهای انسانی پیشبینی شده، سفارش می کند.

پیرس، رئیس تامسون وسترن در فناوری اطلاعات و نوآوری و محقق اصلی این تحقیق اظهار داشت: «چنین مرگ دسته جمعی بخصوص برای فرزندان ما به وضوح غیرقابل قبول و در واقع بسیار ترسناک است. وقتی دانشمندان اقلیم مدلهای خویش را اجرا می کنند سپس در مورد آنها گزارش می دهند، همه به محافظه کار بودن تمایل پیدا می کنند چونکه هیچ کس نمی خواهد شبیه یک شخصیت شرور باشد و این عملکرد ما هم خوب به نظر نمی رسد.



پیرس و ریچارد پارنکات از دانشگاه گراتس اتریش دریافتند که ادبیات بررسی شده در مورد هزینه های مرگ ومیر انسانی ناشی از انتشار کربن بر مبنای «قانون ۱۰۰۰ تن» همگرا شده است، تخمینی در خصوص این که هر بار که حدود ۱۰۰۰ تن کربن فسیلی سوزانده می شود، یک مرگ زودرس در آینده رخ می دهد.

پیرس ابراز کرد: اعداد انرژی مانند مگاوات برای مهندسان انرژی مثل من مفهوم دارد اما برای اغلب مردم بدون مفهوم است. به صورت مشابه، وقتی دانشمندان آب وهوا در مورد بخش ها در میلیون دی اکسیدکربن صحبت می کنند، برای اغلب مردم هیچ معنایی ندارد. چند درجه افزایش متوسط دما هم به صورت مستقیم قابل درک نیست. با این وجود، شمارش اجساد چیزی است که همه ما بلدیم.





وی اضافه کرد: اگر اجماع علمی «قانون ۱۰۰۰ تن» را جدی بگیرید و حساب و کتاب کنید، گرمایش جهانی ناشی از انسان برابر با تشکیل یک میلیارد جسد زودرس در طول قرن آینده است. بدیهی است که ما باید اقدام و مجبوریم سریع عمل نماییم.

پیرس، متخصص در سیاست انرژی، امیدوار است با تغییر و به چالش کشیدن زبان و معیارهای گرمایش جهانی، سیاست گذاران و رهبران صنعت، حقایق تلخ در مورد اتکای جهان به سوخت های فسیلی را بهتر درک کنند.

پیرس اظهار داشت: با واضح تر شدن پیشبینی های مدلهای اقلیمی، صدمه هایی که به کودکان و نسل های آینده وارد می نماییم را میتوان به صورت فزاینده ای به اقدامات ما نسبت داد.

وقتی این ارتباط مستقیم شناخته شود، دیگر نمی توان تعهدات انتشار گازهای گلخانه ای را نادیده گرفت. این یافته ها نشان داد که برای محدود کردن این تعهدات عظیم آینده و نجات جان خیلی از انسان ها، بشریت باید با پیروی از نگاهی تهاجمی تر برای بهره وری انرژی و انرژی های تجدیدپذیر، سوزاندن سوخت های فسیلی را در سریع ترین زمان ممکن متوقف نماید.

بر اساس این تحقیق، سیاست انرژی برای کاهش تغییرات آب وهوایی باید در حوزه های اصلی زیر اولویت بندی شود:

• بهبود حفظ و بهره وری انرژی و استفاده منطقی از انرژی، با حمایت برنامه های دولت برای مصرف کنندگان صنعتی، کشاورزی، حمل و نقل، مسکونی و خانگی؛

• جایگزینی کامل سوخت های با کربن بالا (زغال سنگ، نفت و گاز طبیعی) با سوخت های بدون کربن (به عنوان مثال، هیدروژن، برق و غیره) از منابع انرژی تجدیدپذیر مانند نیروگاه آبی، بادی، زمین گرمایی، زیست توده و خورشیدی، مقیاس بندی و توزیع شده برای ایجاد شبکه های قدرت انعطاف پذیر؛

• توسعه فن آوری برای مدیریت ضایعات کربن و جذب طبیعی و ذخیره CO۲ همچون ترسیب (جداسازی و ذخیره سازی) کربن و کشاورزی احیا کننده و

• جایگزینی یارانه کربن با مالیات کربن.





پیرس اظهار نمود: مسلم است که پیشبینی دقیق آینده دشوار است. «قانون ۱۰۰۰ تن» تنها مرتبه ای از بهترین تخمین است. تعداد مرگ ومیر ناشی از آن شاید بین یک دهم نفر تا ۱۰ نفر در هر ۱۰۰۰ تن خواهد بود. صرف نظر از این، نتیجه نهایی که ما باید سریع عمل نماییم هنوز مثل روز روشن است.

وی در انتها اظهار داشت: گرمایش زمین یک مبحث مرگ یا زندگی برای یک میلیارد نفر است. به صورت تقریبی همه قبول دارند که زندگی هر انسانی مستقل از سن، پیشینه فرهنگی یا نژادی، جنسیت یا منابع مالی پرارزش است. بنابراین، انتقال انرژی باید تغییر زیادی کند و خیلی سریع تر باشد همینطور الان باید شروع شود.

یافته های کنونی حاصل بررسی عمده بیشتر از ۱۸۰ مقاله از ادبیات علمی، در مجله Energies انتشار یافته است.

۴۷۲۳۶


1402/06/12
14:18:20
5.0 /5
260
تگهای خبر: باد , بو , دانش , دریا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲

گل بخر

سفارش گل و گیاه

golbekhar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت گل بخر محفوظ است